SEGMEN : Blogwalking Sampai Gila


Tadi ... tengah sibuk-sibuk blogwalking, tiba-tiba ternampak sesuatu. Agak menarik untuk di-JOIN, so saya join. HAHA! Tak susah pun, semua boleh join. Pemilik blog, MIERA ada tetapkan beberapa syarat. Antaranya :-

1. Masih waras tapi sudi menjadi gila dengan sukarela selepas join segmen ini.

2. Wajib follow blog MIERA. *bukan nak follower tapi untuk tahu perkembangan terkini

3. Buat entry bertajuk 'SEGMEN : Blogwalking Sampai Gila' dan letak banner serta linkkan ke entry ini.

4. Dah siap tinggalkan link entry tersebut di ruang komen.

So, tunggu apa lagi? Moh lah kita join. HAHA!

p.s. Mood ber-segmen datang. *wink

12 orang doakan FATIN MIRA jadi ENGINEER:

NURULHANIF said...

hi.. akak singgah dri segmen yg sama.. thankz cz sudi follow akak.. akak dah follow kamu balik..:)

~ Secantik hati ~ said...

dari segmen yang same..
folo blog cumel nie skali..
jom terjah n folo blog cheq..

http://secantikhati.blogspot.com

Mira Adzlia said...

dri segmen same..da follow sini ^_*

TwIstiEs*meSti Mau* said...

haha...waras lagi erk????
tp..kenapa,tersenyum..sorg2 tuuu....haha

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Fatin Mira said...

@NURULHANIF Hai, akak. Thanks sudi follow. :D

Fatin Mira said...

@~ Secantik hati ~ Thanks. :D Akan ke blog anda. *wink wink.

Fatin Mira said...

@Mira Adzlia Follow anda jugak. :D

Fatin Mira said...

@TwIstiEs*meSti Mau* Opsss, mcm mane boleh nmpk ni? :P

Fatin Mira said...

@Anonymous Apa yg menarik? sama-sama. :D

somoon said...

Singgah sini pagi. Cerialah sini. Semoga suksess selalu.

Fatin Mira said...

@somoon Harapnya begitulah. :D